Over DJ Joe Nathan

Joe Nathan (39), aka The Happy Groover, aka ‘De Schrijvende DJ‘ is één van de populairste DJ’s / muziekproducers uit Utrecht met een indrukwekkende staat van dienst. Vrijwel wekelijks draait hij voor het grootste uitgaanspubliek van Utrecht in Club Havana. Daarnaast draait hij ook regelmatig in Zussen (Utrecht) en andere populaire uitgaansgelegenheden. Dankzij een internationale DJ ervaring van ruim 20 jaar kan hij met recht één van de beste allround DJ’s van Nederland genoemd worden.

Utrecht
In Utrecht is Joe Nathan bij velen bekend als de DJ uit Filemon & Baucis, waar hij zo’n 5 jaar gedraaid heeft (2002-2007). Iedereen wist hoe laat het was als ‘die kale met die hippe bril’ stond te draaien: tijd voor een top avond met echt lekkere muziek. Inmiddels is de hotspot van Utrecht Club Havana en ook daar draait Joe Nathan vrijwel wekelijks. Daarnaast heeft hij zo’n beetje in elke andere club in Utrecht gedraaid: Derrick, Avond, Kosten Koper, Hofman, De Beleving, De Rechtbank en tal van andere Utrechtse uitgaansgelegenheden. Zie ook de Referenties pagina.

Bedrijfsfeesten, bruiloften en dergelijke
Naast draaien in het clubcircuit, is Joe Nathan ook te boeken voor bedrijfsfeesten, privé-feesten, bruiloften en dergelijke. Bij dit soort boekingen wordt muziek op maataangeboden. Het is immers uw feest en daar hoort de muziek bij die u graag hoort. Bij het afstemmen van de gewenste muziek staan twee vragen centraal: wat wel en vooral wat niet? Hier hoeft u geen complete playlist aan te leveren. Joe Nathan begrijpt vrij snel wat er verwacht wordt en maakt er een topfeest van.

Genres
Als een echte allround DJ is Joe Nathan thuis in verschillende muziekgenres en daardoor inzetbaar voor zeer uiteenlopende feesten. De populairste genres:

  • Dance Classics (70s – 80s – 90s en recenter)
  • Dansbare top 40 muziek (538 dance/trance)
  • Latin
  • Funky, groovy, uplifting, feelgood house
  • Classic Club Grooves by Joe Nathan
  • Elektrohouse
  • Lounge
  • De bekendere Hip Hop, RnB en reggaeton (538 urban)
  • Nederlandstalig (geen persoonlijke favoriet, maar een Jan Smit of Marco Borsato is geen probleem)

Speciale wensen
Voor speciale themafeesten bent u bij Joe Nathan ook aan het juiste adres. Zo heeft hij in het verleden gedraaid op verschillende jaren 60 feesten, een Frank Sinatra feest en andere feesten waarvoor een specifiek repertoire verzameld moest worden.

Is er muziek waar u beter een andere DJ voor kunt boeken? Absoluut! Apres ski muziek en Nederlandstalige volksmuziek bijvoorbeeld. Ook in het Gothic / Heavy Metal genre zijn er andere DJ’s die daar meer feeling mee hebben.