DJ Joe Nathan

Joe Nathan, aka The Happy Groover, is één van de populairste allround DJ’s / muziekproducers uit Utrecht met een indrukwekkende staat van dienst. Momenteel draait Joe Nathan regelmatig in The Tara – Amsterdam (Jackin house met disco invloeden en ’00s Club Classics), 3 Sisters – Amsterdam (Top 40 Dance, House, Hip Hop, Reggaeton en meer) en Orloff – Utrecht (’80s/’90s classics met een gitaarrandje). Van 2009 tot april 2013 was Joe Nathen de publieksfavoriet in Club Havana (Top 40 Dance, Hip Hop, Reggaeton), wat in die periode uitgroeide tot het populairste danscafé / kleine club van Utrecht en wijde omgeving (bron: Nightlife Awards – de club werd toen Joe Nathan er draaide drie maal genomineerd voor beste kleine club van Nederland). Van 2010 tot eind 2015 was Joe Nathan ook de vaste DJ in KostenKoper (muziek: hitjes en classics in verschillende genres), een begrip in Utrecht. Daarnaast draaide hij ook regelmatig in lobby restaurant Zussen – Utrecht (Soulful house) en andere populaire uitgaansgelegenheden. Dankzij een internationale DJ ervaring van ruim 25 jaar kan hij met recht één van de beste en meest veelzijdige allround DJ’s van Nederland genoemd worden.

Utrecht
In Utrecht is Joe Nathan bij velen nog bekend als de DJ uit Filemon & Baucis, waar hij zo’n 5 jaar gedraaid heeft (2002-2007). Iedereen wist hoe laat het was als ‘die kale met die hippe bril’ stond te draaien: tijd voor een top avond met echt lekkere muziek. De focus lag toen op feelgood house met een vleugje hip hop classics. Daarnaast heeft hij zo’n beetje in elke andere club in Utrecht gedraaid: Derrick (classic hits), Avond (house), KostenKoper (hitjes), Avond (house), Hofman (house en hits), De Beleving, The Jam, De Rechtbank en tal van andere Utrechtse uitgaansgelegenheden. Zie ook de Referenties pagina.

Bedrijfsfeesten, bruiloften en dergelijke
Naast draaien in het clubcircuit, is Joe Nathan ook te boeken voor bedrijfsfeesten, privé-feesten, bruiloften en dergelijke. Bij dit soort boekingen wordt muziek op maat aangeboden. Het is immers uw feest en daar hoort de muziek bij die u graag hoort. Bij het afstemmen van de gewenste muziek staan twee vragen centraal: wat wel en vooral wat niet? Hier hoeft u geen complete playlist aan te leveren. Joe Nathan begrijpt vrij snel wat er verwacht wordt en maakt er een topfeest van.

De sounds van Joe Nathan
Als een echte allround DJ is Joe Nathan thuis in verschillende muziekgenres en daardoor inzetbaar voor zeer uiteenlopende feesten. De populairste genres:

   • De sound van Havana / Caliente!: Hip Hop, Dancehall, Reggaeton, Dance
   • ’00s Club Classics: het feelgood house geluid van o.a. Filemon & Baucis
   • Jackin house (funky, groovy, uplifting feelgood house met veel disco invloeden)
   • Dansbare top 40 muziek (538 dance), house, deep house, EDM
   • Dance Classics (70s – 80s – 90s – 00s en recenter)
   • Latin
   • Lounge
   • Nederlandstalig (populair, maar ook smartlappen)

Speciale wensen
Voor speciale themafeesten bent u bij Joe Nathan ook aan het juiste adres. Zo heeft hij in het verleden gedraaid op verschillende jaren 60 feesten, een Frank Sinatra feest en andere feesten waarvoor een specifiek repertoire verzameld moest worden. Ook hier geldt: Uw feest = uw muziek, uw DJ = Joe Nathan.