Caliente!

Caliente bannerCaliente! Hot Hits & Classics, kortweg Caliente, is de nieuwe clubavond van DJ Joe Nathan waar hij de succesvolle sound van Club Havana Utrecht voortzet. Actuele en klassieke Dance, Latinhouse, Hip Hop, Reggaeton, Dancehall, Soca, Zouk, Latin en meer komen in een eclectische mix allemaal aan voorbij. Om daar een beeld bij te vormen: denk aan de lekkerste muziek van artiesten als Sean Paul, Snoop Dogg, Rihanna, Shakira, Beyonce, De La Soul, Daddy Yankee, Don Omar en meer. Zie ook onderstaande promo’s voor de eerste edities van Caliente!


Joe Nathan draaide van 2008 tot medio 2013 in Club Havana Utrecht en was daar van de vier vaste DJ’s publieksfavoriet en de meest geboekte DJ. Na zijn vertrek uit Havana bleef de Havana sound – waar mogelijk – deel uitmaken van Joe Nathan’s repertoire. Havana Utrecht sloot precies 2 jaar na het vertrek van Joe Nathan haar deuren en is inmiddels een kip en kreeft restaurant zonder nachtelijke invulling.

2011 Flashback: de rij bij Havana, binnen al compleet volgepakt en los op de muziek van DJ Joe Nathan

2011 Flashback: de rij bij Havana, binnen al compleet volgepakt en los op de muziek van DJ Joe Nathan

 

Caliente! heeft als thuisbasis Venue in Utrecht, maar DJ Joe Nathan is door heel Nederland te boeken voor een Caliente! clubavond. Neem hiervoor contact op via email: info @ unigroove . com (zonder spaties). Volg voor meer Caliente! nieuws de Caliente Facebook pagina.