Update 2015

Geen nieuws, goed nieuws? Niet helemaal, maar niet al het nieuws heeft de website gehaald (ook wegens drukke werkzaamheden voor Pinball Magazine). In vogelvlucht:

  • Joe Nathan draait vrijwel elk weekend in Kosten Koper Utrecht
  • Joe Nathan draait regelmatig op bedrijfs- en prive-feesten. De Muziek op Maat formule werkt al jaren en levert keer op keer top feesten op!
  • Na een paar jaar afwezigheid heeft Joe Nathan weer in Zussen Utrecht gedraaid. De nieuwe muzikale richting van Zussen (Funky) bevalt Joe Nathan goed.
  • Havana Utrecht, waar Joe Nathan tot 2 jaar geleden als vaste DJ draaide en waar toen 3 weekenddagen per week een rij van 50 meter voor de deur had staan, bestaat niet meer. Je mag natuurlijk niet roepen dat dat enigszins gerelateerd is aan het vertrek van Joe Nathan, maar als bezoekers, portiers en personeel gelooft mogen worden was het toen veel gezelliger en drukker. Na 2 jaar aanmodderen koos de verpachter eieren voor zijn geld en verkocht de locatie. Er zit inmiddels een restaurant. Toch jammer.
  • Joe Nathan heeft een mashup gemaakt rond een track van Jody Watley. Reactie van Jody Watley volgens haar management, “She loves it!” Nu kijken of er officieel iets mee kan gedaan worden.
  • Er liggen zeker 20 basis opzetjes voor nieuwe tracks te wachten op verdere uitwerking. Zolang Pinball Magazine No. 3 niet af is staat Joe zichzelf niet toe om hier aan te werken, anders komt dat blad nooit af. Maar vanaf oktober is er weer tijd voor muziek maken 🙂