DJ Joe Nathan tijdens Corona: muziekproductie en live stream DJ-sets (met veel eigen werk)

Omdat vanwege alle corona maatregelen clubs gesloten waren en bruiloften en bedrijfsfeesten lange tijd geen doorgang vonden, of met zeer beperkt publiek, heeft DJ Joe Nathan zich vooral gericht op het produceren van nieuwe muziek. Zo produceerde hij onder meer nieuwe track voor Remix The Remix en The Happy Groover. Tevens bracht hij, exact 20 jaar na dato de originele versie van Tha Bomb – Tha Bomb uit, met de originele sample van Doe Maar. In onderstaande playlist staan de meeste recente releases welke door Joe Nathan zijn geproduceerd. Er zijn nog veel meer tracks geproduceerd, welke nog niet zijn uitgebracht, of bedoeld zijn als exclusieve DJ tools en zodoende niet uitgebracht worden, maar wel in DJ-sets gedraaid worden. Check ook de verschillende studio- en live mixen van Joe Nathan hieronder met het nodige nog niet uitgebrachte materiaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *