Joe Nathan draait opnieuw bij vuurwerkverkoop De Minstroom

Van 29 t/m 31 december draait Joe Nathan overdag bij de vuurwerkverkoop van Tuincentrum De Minstroom aan de Gageldijk in Utrecht. Het is voor het tweede jaar op rij dat Joe Nathan tijdens de vuurwerkverkoop draait en hij heeft er zin in. “Vorig jaar was een experiment wat enorm goed uitpakte. Het was ontzettend leuk om te doen en de reacties waren enorm positief. Niemand verwacht een DJ in een tuincentrum, maar het bleek enorm sfeer verhogend te werken. Dat is natuurlijk niet enkel mijn verdienste. Decoratief pakt De Minstroom ook enorm leuk uit. Vorig jaar stond ik naast een enorme rookspuwende Chinese draak, die een attractie op zichzelf was. Dit jaar zijn er zelfs twee.”

Joe maakt lange dagen bij De Minstroom want hij draait vanaf 7:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds. “Zulke lange sets draai ik alleen hier, maar het is een erg leuke uitdaging. Het team van De Minstroom werkt samen als een hechte familie en dat maakt het extra leuk.”

Bang voor teveel muzikale herhaling is hij niet. “Muzikaal gezien probeer ik zo gevarieerd mogelijk te draaien, door platen maar 1 x te draaien. Vorig jaar lukte dat erg goed en dwong ik mezelf echt om heel creatief met mijn muziek om te gaan.”

Tuincentrum De Minstroom is gevestigd aan de Gageldijk 182 in Utrecht, vlakbij de autoboulevard in Overvecht. Vuurwerk kan ter plekke uitgezocht worden, maar ook vooraf bestelt worden in de online vuurwerkshop.