Bedrijfsfeest DJ

Elke organisatie heeft wel eens reden voor een feestje. Voor het voltallige eigen personeel, een afdelingsuitje of als ondersteuning van een belangrijke presentatie. DJ Joe Nathan is de DJ voor uw bedrijfsfeest. Met ruim 25 jaar ervaring is hij thuis in vrijwel alle populaire genres. Hierdoor kan Joe Nathan rekening houden met uw muzikale wensen. Zo krijgt u op uw feest de muziek waar u op rekent.
Uw feest = uw muziek, uw DJ = Joe Nathan!

Muziek op maat
Voorafgaand aan uw feest informeert Joe Nathan wat voor muziek u verwacht. Dance classics, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s actuele feelgood clubmuziek, een combinatie of misschien wel iets heel anders. Alles is bespreekbaar en Joe Nathan heeft het vrijwel allemaal in huis. Joe: “Ik hoor vaak van bedrijven dat ze slechte ervaringen hebben met een DJ op een bedrijfsfeest. Vrijwel altijd blijkt het dan te gaan om DJ’s die thuis zijn in een bepaald underground genre en niets anders kunnen, of willen, draaien. Dat werkt waarschijnlijk prima op de feesten waar die DJ’s doorgaans draaien, maar vaak niet voor bedrijfsfeesten. Mijn ervaring is dat men op bedrijfsfeesten het liefst herkenbare muziek wil horen en dat ook het meest gewaardeerd wordt. In tegenstelling tot een hoop andere DJ’s bied ik wel muziek op maat en dat resulteert elke keer opnieuw in blije gezichten en goede reacties.”

Reacties
De afgelopen jaren heeft Joe Nathan voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties gedraaid. Stuk voor stuk zijn deze allemaal bijzonder tevreden over zijn draaikwaliteiten. Een medewerkster van Faasen & Partners (tegenwoordig Eversheds Faasen) gaf het volgende doeltreffende compliment: “Eindelijk een goede DJ met echt lekkere muziek. De DJ’s op vorige feesten draaiden alleen voor zichzelf en daardoor kwam de sfeer er niet in. Nu was het vanaf het eerste moment gezellig en ging het dak er helemaal af. Geweldig. Hij draait op ons volgende feest weer.” Inmiddels heeft Joe Nathan vijf keer voor dit advocatenkantoor mogen draaien.

Ook bij Avery Denisson is Joe Nathan de vaste DJ. Elke twee jaar geeft het bedrijf een borrel voor zakenrelaties tijdens de Intertraffic beurs in de RAI. De eerste keer dat Joe Nathan daar draaide was zo’n succes dat zakenrelaties sindsdien ruim van te voren aangeven uit te kijken naar de volgende borrel. Inmiddels verzorgt Joe Nathan de muziek op dit feestje meer dan 12 jaar.

Sinds 2003 draaide Joe Nathan ruim 10 jaar in Restaurant De Beleving in Utrecht. In het restaurant werden veel bedrijfs- en privé-feesten gehouden en Joe Nathan was voor dergelijke feesten de vaste DJ. Eigenaar Joris Visser gaf destijds aan waarom: “Ik kan kiezen uit tientallen DJ’s die hier allemaal willen draaien, maar bij Joe Nathan weet ik precies wat ik krijg. Kwaliteit! Hij informeert van tevoren bij de organisatie wat hun muzikale wensen zijn en houdt daar heel goed rekening mee. Het personeel van die bedrijven is vervolgens vaak aangenaam verrast door het feest wat hij weet te bouwen. Om die reden draait Joe ook al jaren bij ons op grote feesten als Koninginnenacht en Oud en Nieuw. Hij maakt er echt een feest van.”

Joe Nathan draaide ook regelmatig op (bedrijfs)feesten van feestorganisatie Promo Podium en wordt regelmatig ingehuurd door verhuurbedrijf Smits Light & Sound. Zie hier voor meer referenties.

Wilt u DJ Joe Nathan boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement? Of wilt u vrijblijvend meer informatie? Neem dan nu contact op.