Bruiloft DJ

Gaat u trouwen? Gefeliciteerd! Van alle voorbereidingen voor een bruiloft is de keuze van muziek een hele belangrijke. Kiest u voor een band of wordt het toch een DJ? En welke?

De voordelen van een DJ:

 • Een DJ draait de originele versies
 • … is flexibeler
 • … heeft een breder repertoire
 • … kan snel inspelen op verzoekjes en actuele situaties
 • … bouwt zijn apparatuur sneller op
 • … heeft minder ruimte nodig
 • … is goedkoper dan een band
 • en … DJ Joe Nathan houdt rekening met uw muzikale wensen!

Vanwege al deze redenen kiezen jaarlijks tientallen bruidsparen voor DJ Joe Nathan, want DJ Joe Nathan maakt van uw bruiloft een echt FEEST!

Wie is DJ Joe Nathan?
Joe Nathan is een DJ met ruim 25 jaar ervaring. Naast bruiloften en bedrijfsfeesten draaide hij tot aan de Corona pandemie ook volop in het clubcircuit. Zo was hij ruim vijf jaar de vaste DJ in Club Filemon & Baucis (Utrecht), vijf jaar in Club Havana Utrecht, in Lobby Restaurant Zussen, ruim vijf jaar in Kosten Koper (Utrecht) en enkele jaren in The Tara en Three Sisters (beide in Amsterdam). De afgelopen jaren heeft Joe Nathan voor tientallen bruidsparen de muziek op hun bruiloft verzorgt. Stuk voor stuk zijn deze allemaal bijzonder tevreden over zijn draaikwaliteiten.

Daarom DJ Joe Nathan
Voorafgaand aan uw bruiloft stemt Joe Nathan met u af wat voor muziek u verwacht. Dance classics, ’80s, ’90s, ’00s, actuele feelgood clubmuziek, latin, hip hop / R’nB, reggaeton, een combinatie of misschien wel iets heel anders. Alles is bespreekbaar.
Joe Nathan: “Elke bruiloft is anders. Het ene bruidspaar wil graag alle bekende disco classics op hun feest, het andere bruidspaar juist niet.”
Net zo belangrijk: er wordt ook gevraagd welke muziek u niet wilt horen. “Als de bruidegom bijvoorbeeld niet van George Michael of Grease houdt, kan dat een domper op uw feest zijn als dat toch gedraaid wordt. Aangezien een bruiloft voor velen de mooiste dag uit hun leven is, hoort daar geen muziek bij die u niet graag hoort.”

Check ook deze referenties van bruidsparen die u voor gingen.

Vanaf 2006 werkte Joe Nathan in de zomermaanden samen met Beachclub Vroeger in Bloemendaal. In de club en het restaurant van deze populaire Beachclub werden regelmatig bruiloftsfeesten gehouden. Voor de muzikale invulling kiezen de bruidsparen voor Joe Nathan. Eigenaar Bas van den Ende weet waarom: “Draaien op een bruiloft is heel wat anders dan draaien in een club. Joe Nathan weet precies wat hij op een bruiloftsfeest moet doen. Het is heel prettig om met hem samen te werken. Hij informeert van tevoren bij de bruidsparen en ceremoniemeesters wat hun muzikale wensen zijn en houdt daar heel goed rekening mee. Hij voelt precies aan hoe hij de mensen de dansvloer op moet krijgen en ze daar moet houden. Het is altijd feest als hij draait en dat wordt enorm gewaardeerd.”

Veel bruiloft boekingen zijn het gevolg van eerdere bruiloften waar Joe Nathan draaide. De reden: Joe Nathan draait geen ‘bruiloft bruiloft’, maar alsof hij in een club draait: technisch goed gemixte overgangen, platen die bij elkaar passen qua genre en toonsoort. Uiteraard bij dit alles rekening houdend met de wensen van het bruidspaar. Veel gasten blijken aangenaam verrast door de professionele invulling van de muziek. Het resultaat: een bruiloft als een leuke avond stappen met enkel de muziek die het bruidspaar graag wil horen en waar iedereen los op kan gaan.

Tips voor uw bruiloft

Met de nodige ervaring van de meest uiteenlopende bruiloften kan Joe Nathan aanstaande bruidsparen een paar praktische tips geven voor een geslaagd bruiloftsfeest:

 • Stem uw muzikale wensen tijdig af met uw DJ (bij voorkeur DJ Joe Nathan)
 • Hetzelfde geldt voor de muziek die u niet wilt horen
 • Laat ceremoniemeesters vooraf met de DJ afstemmen welke verrassingen ze voor u in petto hebben, zodat die voor de DJ geen verrassing zijn. Hij kan er dan in zijn set rekening mee houden.
 • Als u stukjes toestaat: geef hiervoor dan ruimte voor gedurende uw huwelijksdag. Joe Nathan heeft meegemaakt dat hij in plaats van om 20:30 uur pas om 22:30 uur zijn eerste plaat op kon zetten omdat er na het diner eerst nog ‘een paar stukjes’ opgevoerd moesten worden.
 • Wilt u ‘s avonds een knalfeest waarbij iedereen volop los kan gaan (en gaat)? Nodig uw gasten dan voor de hele dag uit met een receptie na de ceremonie. Wanneer een deel van uw gasten enkel op het feest is uitgenodigd, is de kans groot dat een hoop gasten elkaar al enige tijd niet gezien hebben. Gevolg: iedereen staat met elkaar bij te praten en er wordt pas na een uurtje of twee gedanst. Wanneer de ‘catching up’ bij een receptie eerder op de dag al is gedaan, wordt er ‘s avonds veel eerder gedanst.
 • Beperk bij uw feest de gelegenheid om te zitten. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar een gezelschap van 80 personen in een zaal met 120 stoelen en 40 tafels nodigt erg uit om te gaan zitten. Als men eenmaal zit, is men minder snel geneigd om te gaan dansen. Datzelfde gezelschap in een zaal met slechts 20 stoelen staat veel eerder op de dansvloer.

Wilt u Joe Nathan ook boeken voor uw bruiloft? Of gewoon meer informatie? Neem dan nu contact op!